Bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Bilo da ste se zaključali u stanu, slučajno ostavili ključeve u automobilu, izgubili ključ, brava je pokvarena ili prolazite kroz neku drugu neugodnu situaciju koja vas sprječava da se osjećate sigurno, naši stručnjaci za hitne intervencije otključavanja vrata u Zagrebu dostupni su 0-24 da vam pomognu.

Hitna intervencija i profesionalna usluga otključavanja vrata

Iskusni stručnjaci i tehničari spremni su Vam pomoći u najtežim slučajevima u bilo koje doba dana i noći.

Hitne bravarske usluge na širem području Zagreba od 0 do 24

Hitni slučajevi naš su prioritet tako da naši vješti bravari mogu biti sa Vama za manje od 30 minuta u bilo kojem području Zagreba. Samo nas nazovite, objasnite Vaš hitni slučaj i dajte nam adresu. Ostalo je na nama!

Naše cijene su transparentne a naši bravari su stručnjaci koji vode brigu o vama i vašoj imovini.

Pružamo pouzdane usluge za stambene i poslovne nekretnine, kao i za automobile.

Kada se nađete u teškoj situaciji koju možete učinkovito riješiti samo uz pomoć bravara, pozovite nas u pomoć bez odgađanja. Sa profesionalnim alatom za pomoć pri bilo kojoj vrsti zaključavanja u stanju smo se nositi s najtežim i naizgled neriješivim situacijama.

Bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Vodimo brigu za vlastitu sigurnost ali koliko često razmišljamo o ispravnom funkcioniranju brava u našem domu ili uredu? Ove stvari se većinu vremena smatraju normalnima i ne brinemo o njima dok se nešto loše ne dogodi, a kada se to dogodi, situacija brzo eskalira do izvanrednog stanja.

Najčešće situacije u kojima su potrebne hitne intervencije bravara su kvar brave, slomljen ključ ili zalupljena vrata kuće ili ureda. To se događa svima bez obzira na područje u kojem živite, najčešći primjer kada će vam trebati hitne usluge bravara je u trenutku kada se vrata slučajno zalupe kad izađete iz stana ili kuće. Ostale hitne intervencije koje vam mogu pružiti naši profesionalni bravari.

Hitna intervencija otključavanje zalupljenih vrata

Možda se nađete u situaciji da se vrata slučajno zalupe i vi ostane zaključani iz ureda ili doma. Zalupljena vrata su vrlo frustrirajući problem jer vas zaključavanje sprječava da bilo gdje idete dok se situacija ne riješi. Ipak, naši bravari imaju pravi odgovor. Usluge hitne intervencije otključavanja zalupljenih vrata koje naši bravari mogu pružiti potkrijepljene su dugogodišnjim iskustvom, odgovarajućim profesionalnim alatima i tehnikama.

Hitna intervencija zamjene pokvarenih brava i dijelova

Djelomično ili potpuno slomljena brava također je vrlo frustrirajući problem. Pokušate li problem riješiti sami, rezultat bi mogao biti nepopravljivo oštećenje vrata i brave. Da bi izbjegli nepotrebne troškove ovaj posao bolje prepustite našim stručnjacima. Hitne intervencije koje obavljaju naši bravari uključuju zamjenu pokvarene brave novom, zamjenu različitih dijelova i servis protuprovalnih vrata.

Popravak brava

Svima nam je jasno da neispravne brave značajno smanjuju sigurnost u našim domovima i uredima, a da ne spominjemo imovinu koju sadrže. Stoga se toplo preporučuju hitne usluge bravara kada se pojave ovakvi problemi.

Ako brava ne reagira na odgovarajući način, morate pozvati profesionalne bravare, jer ako je pokušate popraviti sami, riskirate da je trajno oštetite, zaključate unutra ili van. Naši specijalizirani bravari imaju potrebnu stručnost i profesionalne alate za rješavanje takvih situacija stoga je bolje da nas kontaktirate bez odgađanja.

Popravci nakon pokušaja provale

Neželjeni događaj provale ostavlja za sobom ozbiljne sigurnosne probleme. Brave su često nepopravljive i polomljene, vrata se ne mogu zatvoriti a ponekad se moraju zamijeniti cijeli sustavi zaključavanja i pojačanja oko vrata.

Kako bismo spriječili takve situacije u budućnosti, naše bravarske usluge hitnih popravaka uspjeti će vratiti sigurnost vašem domu i imovini. Naše usluge mogu biti pojačanje ili zamjena pokvarenih brava, popravak i servis vrata ili dodatna ugradnja brava s zasunom.

Hitna intervencija vađenja ključa iz brave

Na kraju ali ne i najmanje važno, hitne bravarske usluge mogu riješiti situaciju slomljenog ključa zaglavljenog u bravi. Neki kažu da možete sami izvaditi ključ i uštedjeti novac, ali rizik od oštećenja brave u ovom slučaju postoji. Također, riskirate dodatni trošak, jer ako oštetite mehanizam brave morat ćete ga zamijeniti.

Bravar hitne intervencije otključavanja vrata i servis Zagreb

Hitne bravarske intervencije i usluge

Kao obiteljska tvrtka koja se bavi hitnim bravarskim poslovima, nudimo razne usluge, ali ovdje su neke od uobičajenih hitnih bravarskih usluga:

  • hitne bravarske usluge otključavanja vrata
  • otvaranje običnih i protuprovalnih vrata. Otvoriti ćemo vrata bez oštećenja vaše imovine
  • otvaranje svih vrsta brava. možemo otvoriti bilo koju bravu bez ključa, u poslovnom i stambenom sektoru
  • servis protuprovalnih (sigurnosnih) brava
  • promjena brave na protuprovalnim vratima. Budući da su naši kombiji potpuno opskrbljeni, možemo zamijeniti bilo koju bravu danju ili noću za vaš dom ili poslovni prostor
  • podešavanje vrata
  • zamjena kvake ili kugle i okova na vratima
  • popravak cilindra, brave i vrata
  • popravci nakon pokušaja provale
  • generalni popravak vrata

Cijene naših usluga možete provjeriti na stranici sa cijenama a za sve dodatne upite kontaktirajte nas.

Pročitajte često postavljana pitanja i odgovore za bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Bravar hitne intervencije otključavanja vrata Zagreb

Što radi bravar za hitne intervencije?

Bravar za hitne intervencije pruža svoje bravarske usluge izvan radnog vremena. Ako imate problem s bravama ili sustavom zaključavanja, mi ćemo to riješiti u bilo koje doba dana.

Koje područje pokrivate za hitne intervencije otključavanja vrata?

Naši bravari za hitne intervencije otključavanja vrata rade na području grada Zagreba i šire okolice. Ukoliko niste sigurni pokrivamo li vaše područje slobodno nas kontaktirajte ili nam pošaljite upit.

Koliko brzo bravar može doći na vašu adresu?

Shvaćamo vašu stresnu situaciju i naše profesionalne bravarske usluge možete očekivati u roku 30 minuta od poziva. U velikoj većini slučajeva i za mnogo manje. Kada nas kontaktirate možemo vam dati procjenu u kojem vremenskom roku ćemo doći na hitnu intervenciju, tako da ne brinete i znate kada nas možete očekivati na kućnom pragu.

Koje su cijene hitnih intervencija bravara?

Cijene hitnih intervencija kreću se od 250 do 800 kuna. Cijene ovise o modelu vrata i brave, količini posla i potrebnog materijala. Detaljnije informacije možete naši na našoj stranici sa cijenama a ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Što se smatra izvan radnog vremena?

Naše bravarske usluge dostupne su 24 sata dnevno. Naše redovno radno vrijeme je od 7:00 do 22:00 od ponedjeljka do subote. Nakon toga vremena prelazimo na naše cijene bravarskih usluga izvan radnog vremena.

Nedjelja i državni praznici smatraju se izvan radnog vremena.

Kako uštedjeti a potrebna vam je hitna intervencija otključavanja vrata

Nazovite nas i ne pokušavajte sami na silu. Ako pokušate popraviti sami, riskirate da je trajno oštetite, zaključate unutra ili van i problem napravite većim i skupljim.

Ako situacija dopušta i možete pričekati dogovorite unaprijed hitnu intervenciju za vrijeme našeg radnog vremena od 7:00 do 22:00. Ako vaša brava ne radi i potrebna vam je hitna usluga bravara, bez obzira na vrijeme, kontaktirajte nas odmah. Vaša sigurnost je važna.